Osnovana NVO „Prijatelji Plava”: Za bolji život građana

Na našoj osnivačkoj skupštini, kojoj će prisustvovati i nosioci visokih državnih i lokalnih funkcija, predložićemo da se rekonstruiše put do Hridskog jezera, kako bi se u ovogodišnjoj turističkoj sezoni do te najljepše destinacije moglo doći i autom, poručeno je iz te NVO

Grupa entuzijasta iz Plava, sastavljena od ljudi koji su vlasnici malih biznisa, formirala je NVO „Prijatelji Plava”, koja za cilj ima realizaciju projekata koji će poboljšati uslove života svih građana grada podno Prokletija, pod parolom „Budimo svi prijatelji Plava”.

“Na našoj osnivačkoj skupštini, kojoj će prisustvovati i nosioci visokih državnih i lokalnih funkcija, predložićemo da se rekonstruiše put do Hridskog jezera, kako bi se u ovogodišnjoj turističkoj sezoni do te najljepše destinacije moglo doći i autom. S tim predlogom izaći ćemo i prema našoj dijaspori, kako u SAD, tako i u zemljama zapadne Evrope. Veoma brzo očekujemo formiranje prvog odbora organizacije za djelovanje u inostranstvu, a kasnije ćemo formirati odbore i širom evropskih zemlja”, poručeno je iz NVO „Prijatelji Plava” koja je osnovana sredinom decembra prošle godine, piše “Dan”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!