Enis Bešlagić: Želim da nikada više u BiH nijedna majka više ne zaplače nad svojim djetetom (VIDEO)

“Niko od tih političara nije toliki nacionalnista i fašista. Oni su nekada zbog tih političkih bodova takvi. Privatno nisu takvi. Mislim da oni imaju tih dobrih osobina, ali ih je strah to pokazati”, kazao je popularni glumac u Pressingu na N1

Gost emisije Pressing na N1 bio je glumac Enis Bešlagić koji je govorio o nagradi Večernjakov pečat i svojoj izjavi koja je uzdrmala Bosnu i Hercegovinu i region, a u kojoj je kritikovao političare i pozvao ih da se dogovore, da rade u interesu naroda.

U svom govoru u Mostaru Bešlagić je govorio i kao roditelj.

Želim da nikada više u Bosni i Hercegovini nijedna majka više ne zaplače nad svojim djetetom. To je najteža bol koju može neko osjetiti. Želio bih da svi damo svoj napor, ne da se vrijeđamo. Što je nama Enis ovo rekao? Pa rekao sam ti mišu jedan jer nemaš stav 20 godina, jer si miš i jad, jer mene isprovociraš, da ja kad treba da slavim svoju nagradu, da se ne osjećam lijepo i zapadnom dijelu Mostaru. Pitaju me kako mi je kad odem u Banjaluku? Halo ba, pa to je moja zemlja, kao da sam otišao u Bangladeš. Isto mi je sve. Osjećam se jako lijepo. Onda me nerviraju političari. Ja ih gledam, oni uživaju. Njihova djeca, familija i svi su obezbijeđeni. Oni neće to doživjeti. Ali će možda doživjeti Marko Bošnjak koji sada skuplja novac da ide na dječiju Evroviziju i nema banke”, kazao je Bešlagić.

“Niko od tih političara nije toliki nacionalnista i fašista. Oni su nekada zbog tih političkih bodova takvi. Privatno nisu takvi. Mislim da oni imaju tih dobrih osobina, ali ih je strah to pokazati”, kazao je popularni glumac u Pressingu na N1.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!