Uhapšen Novopazarac Dženel Alihodžić koji je jutros pretukao bivšu suprugu Edisu Zoronjić

Iz UP pojašnjavaju da su su službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje, u koordiniranoj akciji sa službenicima Centra bezbjednosti Bijelo Polje, večeras u 20:20 časova, u mjestu Sipanje, lišili slobode DŽ. A. koji je pokušao ilegalno da pređe granicu sa Republikom Srbijom. Takođe, bjelopoljska policija je danas oko 15 časova u naselju Loznice pronašla vozilo kojim je Dž. A, kako se sumnja, pobjegao sa lica mjesta nakon počinjenog krivičnog djela

Foto: Fokuspress.com

Novopazarac Dženel Alihodžić (32) uhapšen je večeras na granici Crne Gore i Srbije zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu Edisu Zoronjić (30), nastavnicu matematike iz Bijelog Polja.

Zoronjić je zadobila teške tjelesne povrede, nakon što je jutros oko 7:20 časova, ispred Osnovne škole “Risto Ratković” pretučena bejzbol palicom.

Iz Uprave policije je saopšteno da je Alihodžić uhapšen prilikom pokušaja bjekstva iz Crne Gore, pišu “Vijesti”.

“Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje su, postupajući na osnovu operativnih informacija službenika Centra bezbjednosti Bijelo Polje, u koordiniranoj akciji uhapsili Dž. A. (32) iz Novog Pazara, koji se potraživao zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu E. Z. koje je počinio, kako se sumnja, danas u jutranjim časovima. Osumnjičeni je lišen slobode prilikom pokušaja bjekstva iz Crne Gore”, stoji u saopštenju Uprave policije (UP).

Iz UP pojašnjavaju da su su službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje, u koordiniranoj akciji sa službenicima Centra bezbjednosti Bijelo Polje, večeras u 20:20 časova, u mjestu Sipanje, lišili slobode DŽ. A. koji je pokušao ilegalno da pređe granicu sa Republikom Srbijom. Takođe, bjelopoljska policija je danas oko 15 časova u naselju Loznice pronašla vozilo kojim je Dž. A, kako se sumnja, pobjegao sa lica mjesta nakon počinjenog krivičnog djela.

“Vozilo je transportovano na parking prostor CB Bijelo Polje”, piše u saopštenju Uprave policije.

Nakon incidenta, Alihodžić je pobjegao sa lica mjesta, a gore posljedice je spriječio jedan sugrađanin.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!