Generalni konzulat Crne Gore u Njujorku čestitao Bajram: Prilika da iskažemo ljubav, solidarnost, požrtvovanost i zajedništvo

Iz Generalnog konzulata podsjećaju da je “Bajram prilika da iskažemo ljubav, solidarnost, požrtvovanost i zajedništvo, kao i da podijelimo naša osjećanja radosti i sreće sa najbližima i komšijama bilo koje vjere”. “Sa željom da praznik provedete u dobrom zdravlju, u svoje ime i u ime osoblja Generalnog konzulata čestitam nastupajući Ramazanski bajram”, piše u čestitiki Željka Stamatovića

Povodom ramazanskog Bajrama, vjernicima islamske vjeroispovijesti u Sjedinjenim Američkim Državama porijeklom iz Crne Gore, Generalni konzulat Crne Gore u Njujorku upućuje iskrene čestitke.

Iz Generalnog konzulata podsjećaju da je “Bajram prilika da iskažemo ljubav, solidarnost, požrtvovanost i zajedništvo, kao i da podijelimo naša osjećanja radosti i sreće sa najbližima i komšijama bilo koje vjere”.

“Sa željom da praznik provedete u dobrom zdravlju, u svoje ime i u ime osoblja Generalnog konzulata čestitam nastupajući Ramazanski bajram”, piše u čestitiki Željka Stamatovića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!