Uhapšeni pop iz Mrčajevaca i vjeroučitelj: Jordović i Marinković švercovali skank

Milan Jordović (41) i bivši vjeroučitelj Zoran Marinković (43) uhapšeni su sinoć u Mrčajevcima kod Čačka, pošto je u automobilu kojim su putovali policija pronašla 27 kilograma skanka. Droga se nalazila u 52 paketa u prepravljenom bukneru „pasata“ užičkih registarskih oznaka

Foto: MUP Srbije

Vijest da je pop uhapšen sa tovarom droge pronijela se Požegom brzinom munje, ali je narod tek ostao nevjerici kada je saznao da se radi o Milanu Jordoviću, parohu crkve u naselju Savinac, piše “Blic”.

Milan Jordović (41) i bivši vjeroučitelj Zoran Marinković (43) uhapšeni su sinoć u Mrčajevcima kod Čačka, pošto je u automobilu kojim su putovali policija pronašla 27 kilograma skanka.

Droga se nalazila u 52 paketa u prepravljenom bukneru „pasata“ užičkih registarskih oznaka. Jordoviću i Marinkoviću određeno je zadržavanje do 48 sati poslije kojeg će biti predati Višem tužilaštvu u Čačku zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, Zoran Marinković, koji je do prije nekoliko godina radio kao vjeroučitelj u Osnovnoj školi „Petar Leković“, prilikom hapšenja bio je odjeven u žensko odijelo.

Policajac zbog toga nije htio da ga pretrese, čekajući da to uradi koleginica.

Pretpostavlja se da se Marinković maskirao u ženu kako bi vozač i suvozač djelovali kao par.

Sveštenik Milan Jordović prilikom hapšenja nije bio u mantiji.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Čačku, Milanu J. (41) i Zoranu M. (43), obojica iz Požege, je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!