SD, DPS i SDP zajedno u Plavu, Canović nosilac liste

Kako je najavljeno, na listi će se naći “neki od najuglednijih građana Plava koji su već ostvareni u oblastima kojima se bave”, te kojima je politika “samo način da pomognu gradu u kojem žive i iskoriste njegov puni potencijal”

Socijaldemokrate (SD), Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokratska partija (SDP) će nastupiti zajedno na lokalnim izborima u Plavu, zakazanim za 23. oktobar.

Nosilac liste biće aktuelni predsjednik Opštine iz Socijaldemokrata, Nihad Canović, saopšteno je iz te partije. Kazali su da je odluka donijeta na stranačkim organima.

Cilj koalicije je, kako je saopšteno, okupljanje građanski i proevropski orijentisanih snaga i ideološki sličnih političkih subjekata, umjesto stavljanja akcenta na partijske razlike, prenose “Vijesti”.

„Ova koalicija je nastala iz čiste želje da pokažemo da, kada je viši interes u pitanju, sve partije koje su građanske i ideološki slične treba da ostave po strani trvenja i bore se za više ciljeve. Znate da su članovi koalicije uglavnom već dominantni politički subjekti u Plavu, te da bi i naš samostalan nastup bez sumnje garantovao pobjednički rezultat, pa je samim tim zajednički izlazak samo još jedna, definitivna potvrda oko toga ko će voditi opštinu Plav i u naredne četiri godine. Iza nas su, vjerujem, ozbiljni rezultati i niti jedan problem kojem nijesmo bili naredni, te ne sumnjam da će tako biti i u narednom mandatu“, saopštio je Canović.

Kako je najavljeno, na listi će se naći “neki od najuglednijih građana Plava koji su već ostvareni u oblastima kojima se bave”, te kojima je politika “samo način da pomognu gradu u kojem žive i iskoriste njegov puni potencijal”.

Predaja liste biće organizovana u ponedjeljak.

Foto: SD

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!