Teška saobraćajna nesreća kod Mrkonjića: Poginuo mladi pjevač iz BiH

Đuranović se na muzičkoj sceni proslavio polovinom 2015. godine kada je sa Anabelom Atijas, poznatijom kao Anabela Đogani, snimio duet “U mraku”, za koju je urađen i spot

Foto: Printscreen/Facebook

Mladi pjevač Đurađ Đuki Đuranović (32), poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se 15 minuta iza ponoći dogodila na magistralnom putu M5 Mrkonjić Grad – Ključ, u mjestu Brdo, opština Mrkonjić Grad.

U nesreći su učestvovali automobili “audi“, kojim je upravljao Đuranović iz Mrkonjić Grada, i „mercedes“m kojim je upravljao Slobodan Vasić (50), takođe iz Mrkonjića, koji je povrijeđen.

Uviđaj na mjestu nesreće obavila je dežurna okružna javna tužiteljka Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. piše Slobodna-bosna.ba.

Dežurna tužiteljka je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Đuranović se na muzičkoj sceni proslavio polovinom 2015. godine kada je sa Anabelom Atijas, poznatijom kao Anabela Đogani, snimio duet “U mraku”, za koju je urađen i spot.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!