Dejan Zlatičanin nakon pobjede u Njujorku: Moj prvi korak ka povratku na svjetski tron (VIDEO)

“Zadovoljan sam pobjedom, ali ovo je samo povratak u ring. Vjerujem da će sljedeća godina biti moja. Očekuje me eliminacioni meč, i ako ga prođem ponovo bih se borio za titulu šampiona svijeta. Nije važna verzija, važan je tron. Pokazao sam da nisam još za penziju, iako su mnogi mislili tako. Vratio sam se poslu koji najbolje radim i još imam želju i planove za velike stvari”, rekao je Zlatičanin

Foto: Printscreen

Pobjeda u povratničkoj borbi, nakon izgubljene titule prvaka svijeta u lakoj kategoriji u verziji WBC, za Dejana Zlatičanina je samo prvi korak ka novom cilju – povratku na svjetski tron.

Zlatičanin je sinoć u prvoj rundi nokautirao Kolumbijca Evinsona Ereru, na reviji u Njujorku.

“Pred ulazak u ring osjećao sam se veoma dobro, bio sam pun energije. Odmah sam krenuo naprijed i nokaut je došao kao posljedica. Takav način prilaska i takve napade rival teško može da izdrži”, rekao je Zlatičanin za “Vijesti”.

Duel sa Kolumbijcem je samo najava onoga što čeka crnogorskog Dinamita.

“Zadovoljan sam pobjedom, ali ovo je samo povratak u ring. Vjerujem da će sljedeća godina biti moja. Očekuje me eliminacioni meč, i ako ga prođem ponovo bih se borio za titulu šampiona svijeta. Nije važna verzija, važan je tron. Pokazao sam da nisam još za penziju, iako su mnogi mislili tako. Vratio sam se poslu koji najbolje radim i još imam želju i planove za velike stvari”, rekao je Zlatičanin.

Zlatičanin je naglasio da je njegov promoter Lu Dibela bio veoma zadovoljan onim što je prikazao i da je i direktor “Showtime” organizacije Stiven Espinosa bio na reviji samo, kako je rekao, zbog njega. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!