Alen Agović, fudbaler luksemburškog kluba Kayl-Tétange: Volio bih da zaigram za Crnu Goru

Alen je rođen 1997. godine u Luksemburgu. U četvrtoj godini upisao se u FK Union 05 i tu ostao do danas, a već tri godine je prvotimac. Jedan je od najzapaženijih fudbalera ovog tima i na skoro svakoj utakmici postigne bar jedan pogodak. Omiljen je u klubu i važi za favorita. Alena traže mnogi fudbalski klubovi u Luksemburgu, ali je on je vjeran klubu u kojem je ponikao

U FK Union 05 Kayl-Tétange u Luksemburgu   angažovano je više fudbalera koji vode porijeklo sa prostora Bihora i Crne Gore. Među njima je i Alen Agović.

Ovaj fudbalski klub takmiči se u drugoj luksemburškoj ligi, a zahvaljujući, između ostalih, i Alenu Agoviću, zauzima treće mjesto na tabeli.

Alen je rođen 1997. godine u Luksemburgu. U četvrtoj godini upisao se u FK Union 05 i tu ostao do danas, a već tri godine je prvotimac. Jedan je od najzapaženijih fudbalera ovog tima i na skoro svakoj utakmici postigne bar jedan pogodak. Omiljen je u klubu i važi za favorita.

Alena traže mnogi fudbalski klubovi u Luksemburgu, ali je on je vjeran klubu u kojem je ponikao.

Trenutno pohađa srednju školu, a namjera mu je da nastavi školovanje, ne odričući se fudbala.

 

„Volio bih da zaigram za reprezentaciju Crne Gore. To je moj san i vjerujem da će se ostvariti, a ja čvrsto obećavam da ću u prvoj utakmici postići gol“, kaže Alen.

Ovaj fudbalski klub predvodi Mersudin Mita Ličina, koji je fudbalske vještine i znanje sticao u FK Ribnica iz Podgorice. U Luksemburg je došao 1992. godine kao formiran fudbaler, a već dugi niz godina svoje znanje i iskustvoprenosi na mlađe fudbalere. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!