Njemačka: Hrabri Srbin iskočio pred napadača s nožem i spriječio masakr (VIDEO)

“Kakva je to dreka”, zapitao se Milovan koji se tog dana obreo u katastru i minut kasnije potrčao ka poprištu moguće tragedije gde se, kako je sam posvjedočio, obreo pored čovjeka čija je glava bila oblivena krvlju. “Na samo dva-tri metra od sebe vidio sam mladića s nožem”, ispričao je Milovan, dodavši da je na podu pored napadača, u jednoj od kancelarija katastra, ležao drugi muškarac, sav u krvi, ranjen u grudi i stomak. “Htio je i mene da napadne, ali sam mu zalupio vrata pred nosem”, opisuje on

Milovan Bogunović (Foto: Printscreen)

Srbin Milovan Bogunović (45), porijeklom iz Bosne, igrom sudbine postao je slavan u Njemačkoj gdje se našao i na naslovnim stranama, pošto je u gradu Giterslou skočio na napadača s nožem i spriječio ga da zada smrtne povrede čovjeku kojeg je već bio teško ranio.

Milovan Bogunović već 24 godine živi u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija, u gradiću Reda-Videnbriku, a junak je postao igrom sudbine koja ga je tog dana bacila u opštinski katastar.

“Kakva je to dreka”, zapitao se Milovan koji se tog dana obreo u katastru i minut kasnije potrčao ka poprištu moguće tragedije gde se, kako je sam posvjedočio, obreo pored čovjeka čija je glava bila oblivena krvlju.

“Na samo dva-tri metra od sebe vidio sam mladića s nožem”, ispričao je Milovan, dodavši da je na podu pored napadača, u jednoj od kancelarija katastra, ležao drugi muškarac, sav u krvi, ranjen u grudi i stomak.

“Htio je i mene da napadne, ali sam mu zalupio vrata pred nosem”, opisuje on, prenosi “Kurir”.

U međuvremenu je na krvavo poprište stigla policija, a zaposleni su napadača zaključali u kancelariji.

Teško ranjeni odmah je prevezen u bolnicu i život mu je spasen zahvaljujući Milovanu koji je napadaču zalupio vrata kancelarije i ranjenog čovjeka izvukao na hodnik.

Milovan je, inače, oženjen Njemicom s kojom ima troje djece.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!