Na vječni počinak u vjenčanici: Sahranjena Nikolina, četvrti član tragično stradale porodice Đedovac

Na groblju su vladali muk i tišina, čuli su se bolni jecaji. Nikolina je sahranjena u vjenčanici, kao i njena sestra Kristina. Venčanice su im kupile tetke. Pred početak opela čula se sirena voza koji je dolazio iz Banjaluke. Tišinu je prekinuo taj jezivi zvuk. U tom momentu svi na groblju su počeli da krste, jer je prisutne to podsjetilo na tragediju koja je kobnog dana zadesila ovu porodicu

Foto: Facebook/Kurir

Školski drugovi, rodbina i prijatelji okupili su se danas na mjesnom groblju u selu Stanovi kod Doboja da isprate posmrtne ostatke Nikoline Đedovac (18), koja je u utorak preminula u UKC RS Banjaluka usljed teških povreda zadobijenih u nesreći na pružnom prelazu kod Doboja, u kojoj su stradali njeni roditelji i sestra.

Na groblju su vladali muk i tišina, čuli su se bolni jecaji. Nikolina je sahranjena u vjenčanici, kao i njena sestra Kristina.

Venčanice su im kupile tetke.

Pred početak opela čula se sirena voza koji je dolazio iz Banjaluke. Tišinu je prekinuo taj jezivi zvuk. U tom momentu svi na groblju su počeli da krste, jer je prisutne to podsjetilo na tragediju koja je kobnog dana zadesila ovu porodicu.

Mještani sela, koje je zavijeno u crno, najavljuju nove proteste kojima će insistirati na uklanjanju objekata pored pruge i izgradnji sigurnijeg prelaza označenog svetlosnom signalizacijom, piše “Blic”, prenosi telegraf.rs.

U stravičnoj sudaru teretnog voza i automobila 12. marta na pružnom prelazu u mestu Grabovica kod Doboja poginuo je bračni par, Slavica (46) i Zlatan Đedovac (53) iz Stanova, a usljed zadobijenih povreda preminula je njihova ćerka Kristina (17). Dan poslije preminula je i Nikolina Đedovac (18) u UKC RS u Banjaluci.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!