Misteriozna smrt: Stigli rezultati obdukcije žene pronađene u kanalu u Velikoj Krsni

Iako je obdukcija pokazala da je Marina, koja je bolovala od epilepsije, preminula prirodnom smrću, dat je nalog da se urade i toksikološke analize koje će pokazati da li je u krvi imala prisustvo opijata ili je možda doživjela epileptični napad i preminula od toga. Međutim, na rezultate ovih testova čeka se mjesec dana. U međuvremenu, istraga na razotkrivanju šta se desilo Marini otkrila je buran život žrtve, koji je i mogući motiv eventualnog zločina

Marina Mijailović (Foto: Privatna arhiva)

Rezultati obdukcije pokazali su da Marina Mijailović (36), čije je tijelo pronađeno u petak po podne u kanalu u Velikoj Krsni, nije preminula nasilnom smrću, saznaje “Blic”.

Iako na njenom tijelu u startu nisu bile vidljive povrede, zbog burnog života pokojne Marine istražni organi nisu željeli da prejudiciraju uzrok smrti, već su čekali rezultate obdukcije. A u međuvremenu, porodica ove žene optuživala je njenog muža, Miroslava Milisavljevića, da ju je ubio.

Iako je obdukcija pokazala da je Marina, koja je bolovala od epilepsije, preminula prirodnom smrću, dat je nalog da se urade i toksikološke analize koje će pokazati da li je u krvi imala prisustvo opijata ili je možda doživjela epileptični napad i preminula od toga. Međutim, na rezultate ovih testova čeka se mjesec dana.

U međuvremenu, istraga na razotkrivanju šta se desilo Marini otkrila je buran život žrtve, koji je i mogući motiv eventualnog zločina.

“Marina je cio život bila problematična. U Ivanči je živjela sa roditeljima, koji su alkoholičari, i mlađim bratom. Sirotinjski život. I Marina je voljela da pije. Od srednje škole se vanbračno udavala ko zna koliko puta, bukvalno je išla od jednog do drugog muškarca. Nije prvi put i da ‘nestane’ i da je nema po nekoliko dana”, pričaju mještani Ivanče, prenosi “Blic”.

Marinin nestanak prijavio je njen suprug Miroslav Milisavljević (60), zvani Mile Gusan, 1. februara, a njeno beživotno tijelo nađeno je 24 dana kasnije u jaruzi, kilometar udaljenoj od kuće u kojoj su živjeli. Pošto je mještanin Velike Krsne ugledao Marinino tijelo, obavljen je uviđaj. U istrazi njene smrti policija je saslušala i supruga Miroslava, koji je poslije date izjave pušten.

Marinina majka Mara tvrdi da je njenu ćerku ubio suprug Miroslav, dok on navodi da nema nikakve veze sa njenom smrću.

“Znam da je on ubio moju ćerku! I držao je njeno tijelo u zamrzivaču nekoliko dana, a onda ga bacio u kanal”, rekla je za “Blic” Mara Mijailović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!