Nemanja Ristić postavio na Facebook novu sliku: Na anti-NATO protestu iza Bratislava Dikića

Na slici se vidi kako Dikić drži govori na tom anti-NATO skupu u Nišu, gdje inače i živi, dok Ristić stoji desno u prvom redu iza njega

Foto: Facebook

Okrivljeni za pokušaj izazivanja nereda u Crnoj Gori, Beograđanin Nemanja Ristić, postavio je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj stoji iza osumnjičenog bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića, na ranijem skupu protiv NATO-a u Nišu.

Na slici se vidi kako Dikić drži govori na tom anti-NATO skupu u Nišu, gdje inače i živi, dok Ristić stoji desno u prvom redu iza njega.

Ristić na Facebooku često objavljuje fotografije, ali i komentare na optužbe Specijalnog tužilaštva, pišu “Vijesti”.

Ristić i Dikić su okrivljeni da su dio terorističke organizacije koja je 16. oktobra, na dan izbora u Crnoj Gori, trebalo da napravi krvoproliće, ali i da uhapsi tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Dikić je uhapšen 15. oktobra u Podgorici sa još 19 članova te organizacije i od tada se nalazi u Istražnom zatvoru u Spužu.

Ristić se nalazi u Beogradu, jer je tamošnji sud odlučio, nakon njegovog hapšenja po potjernici NCB Podgorica, da nema elemenata za njegovo zadržavanje, ali ni izručenje Crnoj Gori.

Očekuje se da će glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić uskoro u Beograd poslati dokumentaciju protiv Ristića, gdje će tražiti da se protiv njega i Predraga Bogićevića pokrene krivični postupak. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!