Katniću stižu prijetnje preko Facebooka: Završićeš kao Zoran Đinđić, a možda i kao Ivan Stambolić

“14 feb. 2017.g za nekoga Sv. Trifun za nekoga Dan zaljubljenih, a tebi specijalni tužioče Milivoje Katniću ja sam Nole Knežević, unuk Veselina Vesa Kneževića i Krsta Grdinića bih poručio da ovo nije moja reklama, niti je sokoljenje. Bivši sam pripadnik MUP-a RCG, imam 39 godina, pet godina nisam ulazio u ovu državu, ja ti neću reći da je ovo upozorenje, ovo ti je obećanje da ćes završiti ako nastaviš sa ovim pokušajima hapšenja kao ZORAN ĐINĐIĆ, a možda i kao IVAN STAMBOLIĆ, a ti me privedi da ti to kažeu oči”, napisao je Knežević

Nole Knežević (Foto: Facebook)

Zbog zahtjeva za procesuiranje poslanika Mandića i Kneževića, glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću prijete da će “završiti kao Zoran Đinđić, a možda i kao Ivan Stambolić”.

Takvu poruku Katniću je na svom Facebook profilu napisao izvjesni Nole Knežević.

Nole Knežević sa Predragom Bulatovićem i Andrijom Mandićem (Foto: Facebook)

“14 feb. 2017.g za nekoga Sv. Trifun za nekoga Dan zaljubljenih, a tebi specijalni tužioče Milivoje Katniću ja sam Nole Knežević, unuk Veselina Vesa Kneževića i Krsta Grdinića bih poručio da ovo nije moja reklama, niti je sokoljenje. Bivši sam pripadnik MUP-a RCG, imam 39 godina, pet godina nisam ulazio u ovu državu, ja ti neću reći da je ovo upozorenje, ovo ti je obećanje da ćes završiti ako nastaviš sa ovim pokušajima hapšenja kao ZORAN ĐINĐIĆ, a možda i kao IVAN STAMBOLIĆ, a ti me privedi da ti to kažem u oči”, napisao je Knežević, prenose “Vijesti”.

Na njegovom Facebook profilu objavljene su fotografije sa gotovo svim čelnicima Demokratskog fronta. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!