Nakon 32 godine saznao da je podizao tuđe dijete: Oscara je bolna istina u trenutku slomila (VIDEO)

Oscar sve ove godine uopšte nije sumnjao da je Valentine njegova krv. Međutim, sve je krenulo nizbrdo kada je prije mjesec dana Valentineova majka kroz suze sinu priznala da postoji velika mogućnost da je njegov tata neko drugi

Momenat kada je Oscar saznao da Valentine nije njegov sin (Foto: Youtube/Printscreen)

Muškarac, gledaocima predstavljen samo kao Oscar, momentalno se slomio kada je u šou programu Jeremyja Kylea saznao da je 32 godine vjerovao u laž da je otac mladića Valentinea.

Oscar sve ove godine uopšte nije sumnjao da je Valentine njegova krv. Međutim, sve je krenulo nizbrdo kada je prije mjesec dana Valentineova majka kroz suze sinu priznala da postoji velika mogućnost da je njegov tata neko drugi.

Oscar i Valentine su upravo zato zatražili test utvrđivanja očinstva, pa ispred kamera saznali da je neimenovana žena zaista voljela više njih u mladosti, piše portal dnevnik.hr.

Valentine je dio života proveo u rodnoj Nigeriji a školovanje nastavio u Engleskoj upravo zahvaljujući ocu koji je o njemu oduvijek brižno starao.

“Svako može stvoriti život, ali moraš biti čovjek da bi o djetetu i brinuo”, poručio je na kraju voditelj Jeremy Kyle šokiranom Oscaru, koji je minut prije potvrdio da se njegov odnos prema Valentineu nikada i ni na koji način neće promijeniti, uprkos  rezultatu testa. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!