Poznatog voditelja udario grom; Snimao emisiju u močvari, pa umalo nastradao: “Prošla je uz moje noge, u moja usta” (VIDEO)

“Shvatio sam kad sam pregledao snimak da je munja udarila iza mene i kroz vodu upravo prošla uz moje noge – u moj struk, u moje srce, i zapravo u moja usta” rekao je Galante

Poznati voditelj i avanturista Forest Galante (35) prošle nedjelje je snimao promo za svoj YouTube kanal u Everglejds Sitiju kada je zagrmjelo, a njega udarila munja.

Galante je izjurio iz vode govoreći kako je pogođen, ali nakon što se pribrao, rekao je snimateljskoj ekipi da je dobro, a zatim su zajednički pregledavali snimak kako bi videli da li je sve zabilježeno na videu.

Istog dana, Galante, voditelj Diskaveri kanala, biolog i stručnjak za divlje životinje, objasnio je na svom YouTube kanalu incident.

“Opa, kakav dan! Dakle, danas je trebalo da bude lagan dan – mi smo ovdje u južnoj Floridi i snimamo hrpu različitih sadržaja, a jedna od stvari koje smo danas planirali da uradimo jeste da odemo u močvarno područje i snimimo neki sadržaj”, rekao je Galante.

Kaže da je pred kraj dana vrijeme počelo da se pogoršava, počela je da pada kiša, a čuo je i grmljavinu u daljini.

“Znate, to je Florida. Ovdje pada kiša. Cijelo vrijeme munje i gromovi”, kaže u videu Galante, piše “Blic”.

Tvrdi da nije vidio bljesak munje jer je bio okrenut prema kameri, ali je osjetio kako su mu se noge i stražnjica stegnule jer je bio “paralizovan na djelić sekunde”.

“Shvatio sam kad sam pregledao snimak da je munja udarila iza mene i kroz vodu upravo prošla uz moje noge – u moj struk, u moje srce, i zapravo u moja usta” rekao je Galante.

Foto: Printscreen

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!