Zbog djevojke Tajson se brutalno osvetio Vesliju Snajpsu: Našli ga onesvešćenog u kupatilu

“Jedne noći nakon što je Tajsonova djevojka Houp bila u njegovom apartmanu u Los Anđelesu, on mi je rekao da je pratim. Otišla je ranije nego inače, rekavši mu da mora da se vidi s prijateljem. Želio je da zna da li je pričala s nekim i sve što se dešava te noći. Krenuo sam Lamborginijem Dijablom za njom na bezbjednoj udaljenosti. Odjednom je izašla iz automobila, prošla pored crnog Leksusa, a ispostavilo se da je njen prijatelj zapravo glumac Vesli Snajps”, ispričao je Tajsonov tjelohranitelj

Legendarni bokser se brutalno sveti ako neko želi da mu ”nabija rogove”. Ovo bi trebalo da bude zlatno pravilo za mnoge, ali tako nije mislio popularni glumac Vesli Snajps, koji je postao popularan poslije filma Blejd.

Kako prenosi Avaz, on je imao frku s Tajsonom, koju je sigurno dobro zapamtio, nakon što je Gvozdeni Majk saznao da on nešto pokušava s njegovom djevojkom. Naime, ovo je otkrio Tajsonov bivši tjelohranitelj, Rudi Gonzalez, koji je kazao kako je Majk nokautirao Snajpsa, koji nije ni malo naivan kada je borba u pitanju, pošto ima peti dan crnog pojasa u karateu.

Međutim, protiv jednog od najvećih boksera u istoriji poznatog po najbrutalnijim nokautima, nije imao nikakve šanse.

“Jedne noći nakon što je Tajsonova djevojka Houp bila u njegovom apartmanu u Los Anđelesu, on mi je rekao da je pratim. Otišla je ranije nego inače, rekavši mu da mora da se vidi s prijateljem. Želio je da zna da li je pričala s nekim i sve što se dešava te noći. Krenuo sam Lamborginijem Dijablom za njom na bezbjednoj udaljenosti. Odjednom je izašla iz automobila, prošla pored crnog Leksusa, a ispostavilo se da je njen prijatelj zapravo glumac Vesli Snajps”, ispričao je Tajsonov tjelohranitelj, a kasnije otkrio i šta se desilo kada je javio Majku u kom su klubu.

“Manje od 10 minuta kasnije Tajson se pojavio u društvu novog tjelohranitelja, Antonija Pitisa. Kada ga je Houp ugledala, praktično je ispala iz Snajpsovog krila na pod. Glumac se sledio i mahnuo rukom i rekao ‘Sada Majk, Sada Majk, mi to možemo zajedno. Ne želim nikakav problem’. Tajson mu je uzvratio ‘Hajdemo u kupatilo’”.

Tjelohranitelj je kazao da je po povratku zatekao blokirana vrata.

“Kada sam se vratio sa parkinga vidio sam da je Entoni blokirao vrata kupatila. Nekoliko minuta kasnije sam čuo veliku buku unutra, a zatim je Tajson izašao sam. Nakon što je otišao, provalio sam vrata kupatila. Vesli Snajps je bio na suprotnoj strani zida, u nesvjesti, sa glavom naslonjenom na jednu stranu”, objasnio je Rudi Gonzales.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!