Budva: Pucali jedan na drugog, Miroslav Ćetković preminuo na licu mjesta, Predrag Ilinčić izdahnuo u bolnici

Iz Uprave policije potvrdili su da je u Budvi u 18:35 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja, i da je povredama podleglo lice M. Ć. (1987), a da je jedno lice prevezeno u Medicinski centar

Foto: Vuk Lajović (“Vijesti”)

Nezvanična saznanja govore da su su Ćetković i Ilinčić pucali jedan na drugog. Ilinčić je od teških povreda izdahnuo u kotorskoj bolnici, dok je Ćetković preminuo na licu mjesta.

Iz Uprave policije potvrdili su da je u Budvi u 18:35 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja, i da je povredama podleglo lice M. Ć. (1987), a da je jedno lice prevezeno u Medicinski centar.

“Večeras oko 18:30 časova je u Budvi došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica. Jedno lice, M. Ć. (29) iz Budve je smrtno stradalo, dok je drugo lice, za koje imamo saznanja da je u pitanju P. I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, a na čijem se potvrđivanju identiteta radi, povrijeđeno. Prema dosadašnjim mjerama i radnjama koje su preduzete, sumnja se da su ova dva lica u Ulici Babilonija u Budvi pucala jedno u drugo iz pištolja. M. Ć. je preminuo na licu mjesta, dok je drugo lice, P. I, sa povredama transportovano u Opštu bolnicu u Kotoru. Prema informacijama kojima raspolažemo, P. I. je zadobio povrede opasne po život. Policijski službenici su pronašli i izuzeli pištolje koji, kako se sumnja, pripadaju ovim licima”, navodi se u saopštenju Uprave policije, prenosi portal vijesti.me.

Policija je na informativni razgovor privela sve osobe koji su se nalazili u lokalu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!