NBA zvijezda i čuvene tablice (VIDEO)

Kada smo prošle godine posjetili Mirzu Teletovića u Nju Džerziju, uspješno se oporavljao od plućne embolije. Kapiten Bosne i Hercegovine i tada košarkaš Bruklin Netsa sačekao nas je ispred kuće u kojoj je živio s porodicom, a kada je ugledao registarske tablice našeg prijatelja Alena Koljenovića koje je, što iz šale što iz zbilje, okačio na svom automobilu, Teletović se nasmijao

Kada smo prošle godine posjetili Mirzu Teletovića u Nju Džerziju, uspješno se oporavljao od plućne embolije. Kapiten Bosne i Hercegovine i tada košarkaš Bruklin Netsa sačekao nas je ispred kuće u kojoj je živio s porodicom, a kada je ugledao registarske tablice našeg prijatelja Alena Koljenovića koje je, što iz šale što iz zbilje, okačio na svom automobilu, Teletović se nasmijao.

I, naravno, fotografisao se pored automobila sa čuvenim registarskim tablicama KUĆA POSO.

U međuvremenu, Mirza je promijenio sredinu i u sunčanoj Arizoni osvojio srca ljubitelja košarke. Mukotrpnim radom i odricanjem koje je karakteristično za život profesionalca, popularni MT3 je u dresu Phoenix Sunsa oborio rekord star 21 godinu, od 164 trojke jednog igrača s klupe. Teletović je postigao ukupno 179 i dokazao da je trenutno jedan od najboljih trojkaša u svijetu.

Iako je ulazio s klupe, Teletović je ove sezone imao učinak od 12,2 poena i 3,8 skokova po utakmici.

Očigledno, njegov profesionalni život, po principu KUĆA – TRENING, donio je i uspjeh u najjačoj ligi na svijetu.

Foto: AK STUDIO

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!