Adnan Lekić predstavio svoj izum u emisiji „My Cool Inventions”: „The Belt Organizer” do kraja mjeseca u američkim prodavnicama

Voditelj John Cremeans je s oduševljenjem govorio o ovoj “kutiji za kaiševe” koja će se po svemu sudeći uskoro naći u mnogim domovima širom Sjedinjenih Američkih Država. U toku je glasanje na Fejsbuk stranici ovog radia, a ukoliko „The Belt Organizer” dobije dovoljno glasova, Lekić će biti gost poznate HSN televizije, gdje će predstaviti svoj proizvod

Podgoričanin Adnan Lekić, koji već duže vrijeme živi i radi u Njujorku, predstavio je svoj izum „The Belt Organizer u radijskoj emisiji „My Cool Inventions”.

Voditelj John Cremeans je s oduševljenjem govorio o ovoj “kutiji za kaiševe” koja će se po svemu sudeći uskoro naći u mnogim domovima širom Sjedinjenih Američkih Država.

Lekić je, između ostalog, u emisiji kazao da će do kraja mjeseca The Belt Organizer biti u američkim prodavnicama, kao i da radi na novim izumima.

U toku je glasanje na Fejsbuk stranici ovog radia, a ukoliko The Belt Organizer” dobije dovoljno glasova, Lekić će biti gost poznate HSN televizije, gdje će predstaviti svoj proizvod.

Ukoliko vam se sviđa The Belt Organizer”, možete glasati na sledećem linku http://fans.vote/v/ACl5I5bQjkA#

TEKSTOVI NA ISTU TEMU:

Novi patent Adnana Lekića: “Drinkware Stacker” oduševio Amerikance

Amerikanci oduševljeni specijalnom kutijom za kaiševe koju je osmislio Podgoričanin

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!