Obrt u istrazi ubistva pjevačice Jelene Marjanović: Glavni osumnjičeni muž Zoran, dva puta nije prošao poligraf?

“On je oba puta pao na detektoru laži, a osim toga, iskaz koji je u nekoliko navrata davao prepun je rupa i nelogičnosti. Naime, u iskazu je naveo neke nevjerovatne detalje koji se tiču drugih osoba, sjećao se čovjeka sa štapom, nepogrešivo opisivao i taj štap i još bezbroj drugih detalja, ali se uopšte nije sjećao ključnih stvari koje se tiču posljednjeg susreta sa Jelenom, kao ni alibija”, navodi sagovornik “Telegrafa”

Beogradska policija ima glavnoosumnjičenog za najmisterioznije ubistvokoje se u posljednjih nekoliko godina desilo na ovim prostorima.

Kako ekskluzivno saznaje “Telegraf”, poslije višednevne istrage i danonoćnog rada na terenu osoba za koju se najviše sumnja da je izvršio ubistvo pjevačice Jelene Marjanović je ipak – njen suprug Zoran.

“Policija je u ovom slučaju uradila sve moguće provjere, pretrage, analize i nakon ispitivanja terena, ali i brojnih lica koja potencijalno mogu da imaju veze sa ovim gnusnim zločinom, došlo se do toga da je u ovom trenutku glavnoosumnjičeni za Jelenino ubistvo – njen suprug Zoran”, otkriva za “Telegraf” izvor blizak istrazi, a koji je, iz razumljivih razloga, insistirao na anonimnosti.

“Glavni razlog je činjenica da Zoran Marjanović dva puta nije prošao poligrafsko ispitivanje, iako su se u medijima pojavile drugačije informacije. On je oba puta pao na detektoru laži, a osim toga, iskaz koji je u nekoliko navrata davao prepun je rupa i nelogičnosti. Naime, u iskazu je naveo neke nevjerovatne detalje koji se tiču drugih osoba, sjećao se čovjeka sa štapom, nepogrešivo opisivao i taj štap i još bezbroj drugih detalja, ali se uopšte nije sjećao ključnih stvari koje se tiču posljednjeg susreta sa Jelenom, kao ni alibija”, navodi sagovornik “Telegrafa” i dodaje:

“Svi mediji u Srbiji objavili su da je Zoran Marjanović prošao poligrafska ispitivanja, odnosno da je prvi put prošao, ali da je ponovljeno zbog davanja iskaza pod sedativima, pa da je onda prošao i drugi put. To prosto nije tačno – oba puta je pao na poligrafu. Takođe, jedna od sumnjivih stvari je i činjenica da je Zoranov telefon baš u periodu izvršenja zločina bio isključen, pa su pokušaji praćenja kretanja preko baznih stanica bili onemogućeni, što ukazuje da postoji sumnja da je gašenje telefona urađeno s predumišljajem i da je unaprijed bilo isplanirano”.

Izvor “Telegrafa” ipak ne odbacuje mogućnost da je u ovom monstruoznom ubistvu učestvovalo više ljudi.

“Sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti i da je postojao jedan izvršilac, ali postoji i opravdana sumnja da u pripremi i pomaganju prikrivanja zločina učestvovalo više lica, da li kao saučesnici, ili kao pomagači. Ipak, glavni osumnjičeni u ovom trenutku je Zoran Marjanović i trenutno se radi na pribavljanju čvrstih dokaza koji bi sve ove sumnje pretočili u optužnicu i hapšenje”, zaključuje izvor “Telegrafa”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!