Nebojša Rojko predat srpskim policajcima: Uskoro ispitivanje o ubistvu Jelene Marjanović

Policija je intenzivno tragala za Nebojšom Rojkom kako bi ga ispitala i prikupila dodatne informacije o ubistvu pjevačice Jelene Marjanović

Nebojša Rojko, zvani Vihor, koji se dovodi u vezu sa ubistvom srpske pjevačice Jelene Marjanović, na putu je ka Srbiji gde će biti predat njihovoj policiji, potvrdio je za Avaz Slobodan Ujić, direktor Službe za poslove sa stranicma.

Kako je Ujić kazao, njegova majka Nena je doputovala u BiH i službenicima je dostavila Vihorove dokumente pa je on nakon utvrđivanja identiteta po skraćenom postupku deportovan u Srbiju, preneo je sarajevski list Dnevni Avaz.

Podsjećamo, Rojko je u petak uhapšen u Brčkom gdje se skrivao u kući svoje bake. Mediji su prenijeli da prilikom hapšenja nije imao dokumenta, niti mnogo stvari kod sebe. Navodno je bio je preplašen prilikom hapšenja.

On je nakon hapšenja odveden u Imigracioni centar u Istočnom Sarajevu. Nakon hapšenja javio se porodici te im je kazao da nema veze sa pjevačicinim ubistvom te da je pobjegao jer je izbjegavao izdržavanje zatvorske kazne u Srbiji.

Policija je intenzivno tragala za Nebojšom Rojkom kako bi ga ispitala i prikupila dodatne informacije o ubistvu pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!