Vasa i dalje ismijavaju: Čečenu pokazivao srednji prst i prijetio klanjem, a onda ga stigla kazna

Juče je portal manhumour.com podsjetio kako je Vaso prije meča ismijavao i ponižavao protivnika. Psihopata je, između ostalog, novinaru rekao da nije slušao šta je Ažijev rekao o njemu, pojašnjavajući da Čečen ne zna engleski kao ostali svijet. Pokazao je i snimak na svom telefonu gdje on i njegov tim pokazuju Ažijevu srednji prst

Meč između Vasa Bakočevića porijeklom iz Crne Gore i Čečena Anzara Ažijeva, koji je prije nekoliko mjeseca održan u Krakovu, još se prepričava na pojedinim portalima.

Predmet ismijavanja je, naravno, Bakočević zvani Psihopata.

Tako je juče portal manhumour.com podsjetio kako je Vaso prije meča ismijavao i ponižavao protivnika. Psihopata je, između ostalog, novinaru rekao da nije slušao šta je Ažijev rekao o njemu, pojašnjavajući da Čečen ne zna engleski kao ostali svijet. Pokazao je i snimak na svom telefonu gdje on i njegov tim pokazuju Ažijevu srednji prst.

Iako je prije meča prijetio protivniku klanjem i da će „vidjeti u subotu veče“, Psihopata se u ringu ponašao potpuno suprotno i na kraju molio Ažijeva da ga ne zadavi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!