Dervišević: Ako ne dobijem spisak podnijeću krivične prijave protiv Anele Čekić i članova komisije za dodjelu pomoći

Ukoliko do sljedećeg skupštinskog zasijedanja ne dobijem odgovor i spisak korisnika pomoći, kao i odgovor zbog čega u komisiji nije bilo predstavnika Centra za socijalni rad, zbog čega se nisu pozvali na član zakona na osnovu kojeg su dijelili novčane vaučere, biću prinuđen da podnesem krivične prijave protiv predsjednice i članova pomenute komisije, u kojoj su, prema nezvaničnim informacijama, tri visoka funkcionera DPS-a iz izvršne vlasti. I neka utvrđuje Više državno tužilaštvo je li sve bilo u skladu sa zakonom, piše u reagovanju Derviševića

Fahrudin Dervišević (Foto: Facebook)

Nezavisni odbornik u SO Gusinje Fahrudin Dervišević kazao je da neće prestati da insistira da mu se dostavi spisak ljudi koji su dobili pomoć Islamske zajednice i Kulturnog centra Plav & Gusinje iz Nujorka, a ako ne dobije odgovor podnijeće, kako je rekao, krivične prijave protiv predsjednice Opštine Anele Čekić i članova komisije za dodjelu pomoći.

“Demanti nije potpisan njenim imenom i prezimenom, nego se sakrila iza NE-KABINETA predsjednice. Zbog javnosti sam, kao nezavisni odbornik, u skladu sa statutom i poslovnikom SO Gusinje, na prethodnoj sjednici postavio odborničko pitanje na koje kao odbornik imam pravo, a u vezi podjele pomoći koju su donirali Islamska zajednica i Kulturni centar Plav & Gusinje iz Njujorka”, kazao je Dervišević u reagovanju na tekst “Reagovanje Opštine Gusinje: Nije prvi put da Dervišević govori neistine, tužećemo ga za klevetu”.

“Radi informisanja javnosti, u pomenutom demantiju moje sumnje nisu opovrgnute nikakvim argumentom, niti mi je do današnjeg dana dostavljen spisak, i ne preostaje mi ništa drugo već da još više sumnjam u zvaničnu verziju NE-KABINETA predsjednice. Ukoliko do sljedećeg skupštinskog zasijedanja ne dobijem odgovor i spisak korisnika pomoći, kao i odgovor zbog čega u komisiji nije bilo predstavnika Centra za socijalni rad, zbog čega se nisu pozvali na član zakona na osnovu kojeg su dijelili novčane vaučere, biću prinuđen da podnesem krivične prijave protiv predsjednice i članova pomenute komisije, u kojoj su, prema nezvaničnim informacijama, tri visoka funkcionera DPS-a iz izvršne vlasti. I neka utvrđuje Više državno tužilaštvo je li sve bilo u skladu sa zakonom”, piše u reagovanju Derviševića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!