Carević, Radović i ostali funkcioneri Opštine Budva na slobodi

Carević je kazao da će sjutra doći u Opštinu na svoje radno mjesto i pozvao da ostanu ispred zgrade Opštine i da tako iskažu bunt

Foto: “Vijesti”

Gradonačelnik Budve Marko Carević, predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović i ostali funkcioneri Opštine Budva pušteni su na slobodu.

Carević je, prenose “Vijesti”, kazao da su oslobođeni krivične odgovornosti. Svi su pušteni, osim njegovog sina koji je, kako je kazao, navodno napao službeno lice.

Carević je kazao da će sjutra doći u Opštinu na svoje radno mjesto i pozvao da ostanu ispred zgrade Opštine i da tako iskažu bunt.

Ranije danas, Carevića, Radovića i sekretara za investicije u Opštini Budva Mladena Mikijelja policija je izvela na sporedni izlaz stanice policije, smjestila ih u auto i odvezla.

Ispred stanice policije su bili neredi pošto su je građani okružili, a policajci stavili gas maske.

Potpredsjednik Demokrata i odbornik Dragan Krapović je pozvao građane da budu istrajni i ostanu. Pozvao je predstavnike svih partija da dođu u Budvu, jer se tamo, kako je rekao, brani demokratija.

“Dođite u Budvu, u Budvi se brani Crna Gora”, poručio je Krapović. “Ostanite ovdje i onemogućimo vojnoj hunti Mila Đukanovica da otme Budvu”, dodao je on.

Krapović je uputio poruku međunarodnoj zajednici da povedu računa o tome šta se u Crnoj Gori radi.

“Nemojte ćutati na nemile scene vojne hunte Mila Đukanovića”, poručio je.

Policija je ranije danas pozivala građane da se raziđu, a oni su odbijali.

Nakon toga se protest ipak preselio ispred zgrade Opštine Budva pošto je na to pozvao Krapović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!