Video: Nikola Mirotić pocijepao srpsku zastavu!

Tokom meča Španije sa Srbijom u prvom kolu odjekivale su brojne uvrede na Mirotićev račun, a večeras mu je neko od navijača sa srpskom zastavom “blokirao” prolaz ka svlačionici. Iznervirani Mirotić, povukao je zastavu, i pocijepao je

Nikola Mirotić, španski košarkaški reprezentativac, teško je večeras podnio poraz od Italije. On je svoj bijes iskalio na zastavi Srbije, koju je pocijepao nakon izlaska sa terena.

Podsjetimo, tokom meča Španije sa Srbijom u prvom kolu odjekivale su brojne uvrede na Mirotićev račun, a večeras mu je neko od navijača sa srpskom zastavom “blokirao” prolaz ka svlačionici. Iznervirani Mirotić, povukao je zastavu, i pocijepao je. 

Nakon utakmice, Mirotić je izrazio žaljenje što je pocijepao srpsku zastavu.

“Duboko žalim zbog svoje reakcije koju sam imao po završetku utakmice, ali ni u jednom trenutku nisam shvatio da je bila zastava, a još manje zastava Srbije. Gledao sam u pod kada mi je nešto palo na lice. Nikada ne bih uvrijedio ni jedan simbol zemlje”, napisao je Mirotić na Tviteru.

Njegovo izvinjenje nijesu prihvatli mnogi, pa je tako Mirotić “počašćen” brojnim uvredama.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!