Meteorolog prekinuo izvještavanje o uraganu da bi spasao ženu iz bujiće: “Bila je u vodi do vrata…” (VIDEO)

“Javićemo vam se uskoro. Idem da sidim mogu li ovoj dami da pomognem”, rekao je u kameru. Uskoro ju je izvukao i vratio se noseći je na leđima kroz vodu. Poslije je opisao da se nivo vode brzo povećavao i da je počeo da ulazi u njeno vozilo

TV voditelj prognoze iz američke Atlante u petak je prekinuo javljanje uživo o uraganu Helena kako bi spasio ženu iz vozila.

Nekoliko minuta nakon 7 ujutro u programu uživo, meteorolog Foxa “Javićemo vam se uskoro. Idem da vidim mogu li ovoj dami da pomognem”, rekao je u kameru. Uskoro ju je izvukao i vratio se noseći je na leđima kroz vodu. Poslije je opisao da se nivo vode brzo povećavao i da je počeo da ulazi u njeno vozilo je detaljno opisivao poplavu koju je prouzrokovao uragan na Floridi. U tom trenutku u pozadini se čuo ženski glas koji je očajnički dozivao u pomoć.

Njen automobil je zapeo u bujici i nivo vode brzo je porastao oko nje. Van Dillen je rekao gledaocima da su pozvali hitnu pomoć te da su lokalni vatrogasci na putu do mjesta događaja.

Ženi je doviknuo da je pomoć na putu, ali je situacija postala jako zabrinjavajuća, prenosi “Jutarnji list”.

“Javićemo vam se uskoro. Idem da sidim mogu li ovoj dami da pomognem”, rekao je u kameru.

Uskoro ju je izvukao i vratio se noseći je na leđima kroz vodu.

Poslije je opisao da se nivo vode brzo povećavao i da je počeo da ulazi u njeno vozilo.

U automobilu je bila Angelina Madut koja se vraćala iz noćne smjene u pekari u predgrađu Atlante. Bila je svjesna opasnosti, ali se nadala da će uspjeti da prođe i stigne kući. Kad je zapela odmah je nazvala supruga koji je takođe nazvao hitnu pomoć.

“Izvadio sam novčanik iz pantalona i ušao u vodu koja je bila do prsa”, rekao je Van Dillen. “Bila je unutra, još uvijek je bila privezana pojasom, a nivo vode je rastao i ulazio u automobil, tako da je žena bila gotovo do vrata uronjena”, rekao je Dillen.

Foto: Screenshot/Fox News

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!