Danijel Lazović i njegovo troje djece biće sjutra sahranjeni u Novom Pazaru

“Tužnu vijest javljamo rodbini i prijateljima da su naši Lazović Danijel, L, L. i M. tragično izgubili život dana 21. septembra 2024. godine. Opelo i sahrana će se obaviti u utorak, 24. septembra 2024. Godine, na groblju kod Petrove crkve u 12 časova”, piše na umrlici koju potpisuju ožalošćene porodice Lazović i Bugarić

Danijel Lazović (33) i njegovo troje djece, starosti deset, sedam i jednu godinu, koji su stradali u subotu u nesreći na putu Raška-Kraljevo, biće sahranjeni sjutra na groblju kod crkve Svetih apostola Petra i Pavla u Postanji kod Novog Pazara, piše “Kurir”.

Nesreća se dogodila u subotu oko 13.20 sati u mjestu Bojanići kod Ušća, na putu Raška-Kraljevo. Porodica Lazović i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27), koja je takođe poginula, bili su u automobilu marke “ford” koji se sudario sa vozilom PASARS Vojske Srbije kojim je upravljao M. V., kome je danas, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, određen jednomjesečni pritvor. Mirjana Lazović Bugarić (32), supruga nastradalog Danijela, odnosno majka djece, jedina je preživjela udes.

“Tužnu vijest javljamo rodbini i prijateljima da su naši Lazović Danijel, L, L. i M. tragično izgubili život dana 21. septembra 2024. godine. Opelo i sahrana će se obaviti u utorak, 24. septembra 2024. Godine, na groblju kod Petrove crkve u 12 časova”, piše na umrlici koju potpisuju ožalošćene porodice Lazović i Bugarić.

Inače, Danijel Lazović je od 2011. godine bio pripadnik Vojske Srbije, pa će tako prema riječima njegovih prijatelja za “Kurir”, biti organizovan i počasni vod.

Kako je “Kurir” pisao, Danijel Lazović je dan prije toga bio na vojnoj paradi u Batajnici, a na dan udesa je sa porodicom i komšinicom povodom praznika Mala Gospojina krenuo na sabor koji se održavao u manastiru Studenica.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!