Otac, troje djece i jedna ženska osoba poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo – Raška: Majka mališana preživjela

“Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mjesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspjeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomjere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija”, kaže za RINU jedan od očevidaca

Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili jedno putničko i drugo vozilo Vojske Srbije. Poginula je porodica – otac, troje djece i još jedna žena, dok je majka mališana preživjela, piše “Blic”.

“Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mjesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspjeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomjere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija”, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Kako “Blic” saznaje, supruga vozača automobila i majka troje djece, jedina je preživjela sudar.

“Ona je dva sata bila živa zarobljena ispod oklopnog vozila”, kaže izvor “Blica”.

Sudar vojnog borbenog vozila i putničkog automobila dogodio se nešto posle 13 sati.

“Tokom realizacije redovnih zadataka došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smjeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije”, navodi se u saopštenju Vojske Srbije.

Kamion šlep službe odvezao je smrskani automobil i saobraćaj je na toj deonici normalizovan.

Foto: Instagram/192_rs

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!