Radunović: Dok je kluba poslanika DF-a, Leposavić neće biti smijenjen zbog stavova koje dijeli svaki Srbin u CG

“DF se ne okreće kako vjetar duva. U našim ušima i našim srcima i dalje odzvanjaju poruke naroda i Mitropolita sa litija. Dok je kluba poslanika DF-a, Leposavić neće biti smijenjen zbog stavova koje dijeli svaki Srbin u CG. Osim, ako neko ne potraži pomoć DPS-a”, napisao je Radunović na Facebooku

Dok je kluba poslanika DF-a, Leposavić neće biti smijenjen zbog stavova koje dijeli svaki Srbin u CG, osim ako neko ne potraži pomoć DPS-a, saopštio je poslanik DF Slaven Radunović na svom Facebook nalogu.

“DF se ne okreće kako vjetar duva. U našim ušima i našim srcima i dalje odzvanjaju poruke naroda i Mitropolita sa litija. Dok je kluba poslanika DF-a, Leposavić neće biti smijenjen zbog stavova koje dijeli svaki Srbin u CG. Osim, ako neko ne potraži pomoć DPS-a”, napisao je Radunović.

Premijer Zdravko Krivokapić pokrenuo je postupak smjene ministra pravde i ljudskih prava, Vladimira Leposavića.

Krivokapić je tokom vanrednog obraćanja rekao da su bile tri ključne situacije za smjenu i da su Leposaviću “progledali kroz prste” kada je u pitanju bio istup u vezi sa Zakonom o amnestiji i okolnosti oko usvajanja tužilačkih zakona gdje je on u trenutku prihvatanja zakona rekao svim šefovima poslaničkih klubova rekao da je to dobro “ne vodeći računa da je to direktno udar i svađa sa međunarodnom zajednicom”.

Premijer je rekao da je ulje na vatru dolila izjava Leposavića o genocidu u Srebrenici koji je ministar relativizovao u Skupštini Crne Gore.

Poručio je i da njegov odgovor na poslaničko pitanje ne može biti privatna stvar.

Foto: Facebook

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!