Mandić: DF neće podržati razrješenje Leposavića; Knežević: Protiv Vlade najviše radi Krivokapić, doveo je Vladu u krizu

“DF je podržao Vladu 4. decembra. Ta Vlada je imala našu podršku. DF će slijediti volju glasača. Mislimo da nije dobro da se na ovaj način raspravlja između ministra Leposavića i premijera”, istakao je Mandić. Meni je veoma simptomatično da se sve dešava pod aktivnostima partiotskih snaga. Bolje je da je Krivokapić smijenio one ministre koji su glasali za DPS”, rekao je Knežević

Demokratski front (DF) neće podržati razrješenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, saopštio je danas predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

Ranije danas, predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je pokrenuo postupak smjene Leposavića.

“DF je podržao Vladu 4. decembra. Ta Vlada je imala našu podršku. DF će slijediti volju glasača. Mislimo da nije dobro da se na ovaj način raspravlja između ministra Leposavića i premijera”, istakao je Mandić na konferenciji za medije u Skupštini nakon sastanka lidera parlamentarne većine.

On je, pišu Vijesti, kazao da su čvrsto odlučili da urade ono što su od njih tražili glasači.

“Smijenjen je totalitarni režim. Crnu Goru je zadesila politička kriza, toga ima i u Vladi. Mi, partije parlmentarne većine, smo odlučili da to riješimo. Imaćemo veoma brzo novi sastanak na kojem ćemo imati konkretne predoge. Danas je bila dobra atmosfera, jedna saradnja koja obećava da će se pretočiti u konkretne predloge. Raspravljali smo o temama demontiranja režima”, istakao je Mandić.

On je rekao i da mnogi iz bivšeg režima koje rade u sistemu i dalje urušavaju sistem da bi povratili bivše stranke.

“Obećevamo im da se nećemo vraćati u prošlost bez obzira na izazove i probleme”, rekao je Mandić.

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera DF Milan Knežević rekao je da protiv Vlade radi najviše premijer Zdravko Krivokapić.

“On je doveo Vladu u krizu. Meni je veoma simptomatično da se sve dešava pod aktivnostima partiotskih snaga. Bolje je da je Krivokapić smijenio one ministre koji su glasali za DPS”, rekao je Knežević.

Foto: Milan Knežević i Andrija Mandić (Printscreen)

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!