Izdanja crnogorske dijaspore na 10. Internacionalnom sajmu knjiga u Podgorici

Na zajedničkom štandu Udruženja Crnogoraca Srbije „Krstaš” iz Lovćenca i izdavačke kuće „Crnogorski idenitet” sa Cetinja izložene su monografske publikacije iz oblasti esejistike, naučna djela crnogorskih iseljenika i njihovih potomaka, kao i svi dosadašnji brojevi časopisa crnogorske dijaspore „Identitet”, referentnog glasila iz domena očuvanja i promocije kulturne baštine Crne Gore

Izdavačka produkcija crnogorske dijaspore predstavljena je na 10. Internacionalnom sajmu knjiga u Podgorici koji je održan od 2. do 6. oktobra na Trgu nezavisnosti.

Na zajedničkom štandu Udruženja Crnogoraca Srbije „Krstaš” iz Lovćenca i izdavačke kuće „Crnogorski idenitet” sa Cetinja izložene su monografske publikacije iz oblasti esejistike, naučna djela crnogorskih iseljenika i njihovih potomaka, kao i svi dosadašnji brojevi časopisa crnogorske dijaspore „Identitet”, referentnog glasila iz domena očuvanja i promocije kulturne baštine Crne Gore.

Štand iz dijaspore je bio zapažen i dobro posjećen od ljubitelja pisane riječi, što predstavlja dodatnu motivaciju književnim i publicističkim stvaraocima iz Crne Gore širom svijeta, saopšteno je iz Udruženja Crnogorasa Srbije “Krstaš”.

Foto: “Krstaš”

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!