Iran napao Izrael! Lansirano više od 100 raketa, eksplozije odzvanjaju Tel Avivom i Jerusalimom (VIDEO)

Izraelski mediji javljaju da je Iran lansirao više od 100 projektila na Izrael. Nejasno je da li rakete pogađaju kuće ili se presreću na nebu iznad gradova. Ovo je situacija koja se brzo razvija i traje. Izraelske odbrambene snage (IDF) objavile su post, u kojem se navodi da su svi izraelski civili u skloništima za bombe dok se rakete iz Irana ispaljuju na Izrael

Izraelska vojska navodi da su rakete upravo lansirane iz Irana prema Izraelu, prenosi Rojters.

Već je bilo izvještaja o sirenama za vazdušni napad u Tel Avivu, a sada se oglašavaju sirene upozorenja u Jerusalimu, navodi novinska agencija.

Izraelski mediji javljaju da je Iran lansirao više od 100 projektila na Izrael. Nejasno je da li rakete pogađaju kuće ili se presreću na nebu iznad gradova. Ovo je situacija koja se brzo razvija i traje.

Izraelske odbrambene snage (IDF) objavile su post, u kojem se navodi da su svi izraelski civili u skloništima za bombe dok se rakete iz Irana ispaljuju na Izrael.

Podsjetimo, izraelske trupe upale su noćas na teritoriju Libana, kako bi izvršile “ograničene operacije protiv Hezbolaha”. Prema riječima izraelskih zvaničnika, operacija će trajati nekoliko dana. Prethodno je došlo do žestokog granatiranja Libana.

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!