Vučić: Đukanović mrzi Srbiju

“I jedan i drugi smo opsjednuti Srbijom on je mrzi, ja je volim, i nemam nikakav problem s tim. Ja ću nastaviti da volim svoju zemlju, on može da nastavi da je mrzi. Istovremeno ću poštovati Crnu Goru i narod u njoj, šta god on pjevao, koliko god mrzio Srbiju, ona će ići naprijed”, rekao je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u Beogradu da on i bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović imaju “gotovo sve različito u svojim programima, planovima i idejama”, ali da imaju “jednu zajedničku opsesiju – Srbiju”.

“I jedan i drugi smo opsjednuti Srbijom on je mrzi, ja je volim, i nemam nikakav problem s tim. Ja ću nastaviti da volim svoju zemlju, on može da nastavi da je mrzi. Istovremeno ću poštovati Crnu Goru i narod u njoj, šta god on pjevao, koliko god mrzio Srbiju, ona će ići naprijed”, rekao je Vučić.

Tako je, prenose “Vijesti”, prokomentarisao snimak Đukanovićeve proslave pobjede njegove Demokratske partije socijalista na lokalnim izborima u Podgorici u nedjelju uz stihove “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije, mogu samo da nas mrze…”

Foto: Aleksandar Vučić (Screenshot)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!