Legendarni Harison Ford zabrinuo fanove: Kamere uhvatile trenutak koji je sve rastužio (VIDEO)

Prilikom utiskivanja svojih otisaka u cement Ford je imao problema s potpisivanjem svog imena, pridržavajući desnu ruku lijevom. Video s potpisivanja podijeljen je na Instagramu emisije “Good Morning America”, nakon čega su se javili brojni fanovi s komentarima

Harison Ford je bio među glumcima i pjevačima koje je Dizni nedavno uveo među Diznijeve legende, ekvivalent Kuće slavnih. 82-godišnji glumac zaslužio je tu čast zahvaljujući ulogama Hana Sola u serijalu “Ratovi zvijezda” i Indijane Džonsa u istoimenom serijalu.

Međutim, prenosi “Kurir”, prilikom utiskivanja svojih otisaka u cement Ford je imao problema s potpisivanjem svog imena, pridržavajući desnu ruku lijevom. Video s potpisivanja podijeljen je na Instagramu emisije “Good Morning America”, nakon čega su se javili brojni fanovi s komentarima.

@gma

Indiana Jones himself, HarrisonFord, has been inducted as a DisneyLegend! #d23

♬ Summer – Croquet Club

“Čestitam mu, ali mi se srce slama kada vidim koliko je oslabio”, “Ne izgleda dobro”, “Je li još neko zabrinut da je jedna ruka bila više pritisnuta od druge?”, “Teško mi je da gledam kako je ostario”, riječi su zabrinutih fanova ispod snimka.

Ford trenutno glumi u seriji “1923” zajedno s Helen Miren, a već je dvije decenije zajedno s koleginicom Kalistom Flokhart.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!