UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Horor u resortu: Ženu radnik “lansirao” sa velikog jastuka, pala na glavu i slomila vrat

Ta adrenalinska vodena atrakcija funkcioniše otprilike ovako: kad jedna osobe legne ili sjedne na jedan kraj jastuka, druga skoči na drugi kraj i katapultira je u more. Mcewan je poginula jer je, nakon što je lansirana u vazduh, pala na jastuk, a ne u more. Daily Mail piše da pala direktno na glavu i slomila vrat

Filipinka Catherine Egam Mcewan (43) umrla je nakon što je 11. jula na ljetovanju u resortu Pinky‘s Floating Cottage u gradu Lapu-Lapuu na ostrvu Olango u Filipinima nesrećno pala na glavu i slomila vrat, piše Daily Mail.

Mcewan je poginula tokom isprobavanja golemog jastuka na naduvavanje na vodi koji dođe kao kombinacija klackalice i katapulta.

Ta adrenalinska vodena atrakcija funkcioniše otprilike ovako: kad jedna osobe legne ili sjedne na jedan kraj jastuka, druga skoči na drugi kraj i katapultira je u more.

Mcewan je poginula jer je, nakon što je lansirana u vazduh, pala na jastuk, a ne u more. Daily Mail piše da pala direktno na glavu i slomila vrat.

Mcewan se nakon pada na glavu otkotrljala u more. Spasioci su joj priskočili u pomoć kada su uočili da se ne kreće. Iz vode ju je izvukao 21-godišnji radnik resorta Jay Paul Ontong.

Filipinka je, prenosi “Jutarnji list”, nakon nesreće prebačena u Memorijalni klinički bolnički centar Vicente Sotto u gradu Cebu Cityju u Filipinima, gdje u komi bila do 19. jula, kada je preminula.

Navodi se da je osoba koja ju je “lansirala” u vazduh bio radnik resorta Pinky‘s Floating Cottage na ostrvu Olango.

Foto: Screenshot

Idi na VRH
error: Content is protected !!