New York: Dva muškarca poginula, jedan kritično u pucnjavi blizini skloništa za migrante

Muškarac u 30-im godinama pogođen je u grudi i ruku oko 22.44 časova u parku u blizini Flushing Avenije i Steuben ulice ispred Brooklin Navy Yard-a, saopštila je policija. Čovjek star 47 godina upucan je u glavu i kasnije je proglašen mrtvim u bolnici. Još jedna žrtva pucnjave, za koju se pretpostavlja da je starosti 30 godina, bila je u kritičnom stanju u bolnici nakon što je upucan više puta

Dvojica muškaraca su ubijena, a treći se borio za život u nedjelju uveče nakon pucnjave koja se dogodila u razmaku od samo nekoliko minuta u blizini skloništa za migrante u Bruklinu.

Muškarac u 30-im godinama pogođen je u grudi i ruku oko 22.44 časova u parku u blizini Flushing Avenije i Steuben ulice ispred Brooklin Navy Yard-a, saopštila je policija.

Čovjek je hitno prevezen u Metodističku bolnicu, gdje je preminuo od zadobijenih povreda, saopštila je policija.

Čovjek star 47 godina upucan je u glavu i kasnije je proglašen mrtvim u bolnici. Još jedna žrtva pucnjave, za koju se pretpostavlja da je starosti 30 godina, bila je u kritičnom stanju u bolnici nakon što je upucan više puta.

Kako prenosi nypost.com, pretpostavlja se da su pucnjave povezane, a sve žrtve su migranti, rekli su izvori za sprovođenje zakona, pozivajući se na preliminarne informacije.

Detektivi istražuju da li su članovi venecuelanske bande El Tren de Aragua umiješani u pucnjavu, rekli su izvori NY Posta.

Prihvatilište u Ulici Rajerson je otvoreno u aprilu i predviđeno je za smještaj čak 765 samaca – odraslih migranata, preneo je BK Reader.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!