Ovo je bračni par uhapšen zbog pomaganja Fatonu Hajriziju: Blogerka i narko diler iza rešetaka

“Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport Fatona Hajrizija koji je u bjekstvu i za njim se traga zbog sumnje da je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I.”, kaže sagovornik “Kurira”

Ivana R. koja je juče uhapšena u Mladenovcu zbog sumnje da je sa suprugom Zoranom R., kom su lisice stavljene u Bijelijini pomagala osumnjičenom za ubistvo policajca Nikole Krsmanovića i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava V. u Loznici, na društvenim mrežama se predstavljala kao influenserka.

Faton Hajrizi (Foto: YouTube/Screenshot)

“Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport Fatona Hajrizija koji je u bjekstvu i za njim se traga zbog sumnje da je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I.”, kaže sagovornik “Kurira”.

Kako je “Kurir” pisao, njen suprug Zoran R. od ranije je poznat policiji pošto je pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog trgovine drogom bio osuđen na osam godina zatvora, ali je pobjegao i za njim je takođe bila raspisana potjernica. Kod sebe je, prema nezvaničnim informacijama, imao dokumenta na ime Marko Marković.

“Ivana živi u Mladenovcu i ima troje djece. Vjenčali su se 2020.”, kaže izvor “Kurira”.

Ivanu R. na društvenoj mreži Instagram prati skoro 12 hiljada ljudi, a ona uglavnom savjetuje mame kako da zarade od kuće. U jednoj objavi pomenula je i supruga.

“Sa 18 ghodina sam zatrudnjela i napustila školu, radila sam u noćnim klubovima kao hostesta. Kasnije sam srela čovjeka svog života, udala se i rodila još dvoje djece, on radi u inostranstvu”, rekla je, između ostalog, u javnom videu i naglasila da je “prošla i raj i pakao”.

Inače, na Facebooku je objavila samo dvije fotografije sa suprugom.

Njen muž, podsjetimo, bio je uhapšen u martu 2019. i to kao mozak kriminalne grupe od koje je na graničnom prelazu Gradina zaplijenjena 1,1 tona marihuane.Sa Zoranom R. tada je navodno uhapšena i njegova tadašnja izabranica Danijela D.

“Šverc su, kako se sumnjalo, organizovali Zoran R. i njegova tadašnja partnerka Danijela D. U kamionima kojima je droga prevožena napravljeni su bunkeri. Njen zadatak je bio da iznajmljuje kamione i traži vozače, dok je Zoran R. bio mozak svake akcije. Narkotici su putovali iz Srbije preko Bugarske u Tursku, koja je bila krajnja destinacija”, otkrio je tada izvor “Kurira”.

Kako je otkriveno prilikom hapšenja, kod sebe je imao falsifikovana dokumenta, a taksista koji je vozio Hajrizija za kojim se traga, posle hapšenja je ispričao da mu je on rekao da ide kod izvesnog Marka Markovića “koji je vlasnik hotela u Bijelijini”.

Izvor: “Kurir”

Foto: Ivana R. i Zoran R. (Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!