Polaznici Policijske akademije koji su uz pjesmu slavili pobjedu rukometašica Srbije biće sankcionisani

“Konačnu odluku o kažnjavanju vinovnika incidenta Nastavničko vijeće donijeće u toku naredne sedmice, po prikupljanju svih potrebnih informacija. Ovim putem Policijska akademija se izvinjava kompletnoj javnosti, a posebno našim lavicama koje su nam nebrojeno puta donijele mnogo sreće i radosti i svojom požrtvovanošću i zalaganjem bile uzor mladim generacijama, kao i našim akademcima kako se bori za grb i dres Crne Gore”, piše u saopštenju

Polaznici Policijske akademije, koji su nakon utakmice Srbija – Crna Gora uz pjesmu slavili pobjedu rukometašica susjedne države, biće sankcionisani.

To piše u saopštenju koje potpisuje vršilac dužnosti direktora Akademije Svetozar Knežević, prenose “Vijesti”.

“Povodom dešavanja na Policijskoj akademiji i snimka koji je objavljen na pojedinim portalima, imamo potrebu da obavijestimo javnost da je Policijska akademija preduzela niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, u cilju rasvetljavanja događaja i sankcionisanja vinovnika. Obavještavamo javnost i građane Crne Gore da najoštrije osuđujemo ponašanje polaznika Policijske akademije nakon završene rukometne utakmice između Crne Gore i Srbije”, piše u saopštenju.

Dodaje se da je rukovodstvo Akademije, istog trenutka nakon saznanja za događaj, identifikovalo vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje.

“Održano je više sastanaka sa polaznicima Policijske akademije, pri čemu je svima jasno saopšteno da je nanijeta velika šteta ugledu Policijske akademije kao i državi Crnoj Gori. Po hitnom postupku održana je sjednica Nastavničkog vijeća Policijske akademije, koje je zauzelo jedinstven i jasan stav da osuđuje pomenuti događaj i da se skladu sa Pravilnikom o kućnom redu polaznici adekvatno sankcionišu. Konačnu odluku o kažnjavanju vinovnika incidenta Nastavničko vijeće donijeće u toku naredne sedmice, po prikupljanju svih potrebnih informacija. Ovim putem Policijska akademija se izvinjava kompletnoj javnosti, a posebno našim lavicama koje su nam nebrojeno puta donijele mnogo sreće i radosti i svojom požrtvovanošću i zalaganjem bile uzor mladim generacijama, kao i našim akademcima kako se bori za grb i dres Crne Gore”, piše u saopštenju.

Foto: Policijska akademija (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!