“Kaže da ga autobus vodi u dženet”: Ministar Dačić otkrio šta je Besa Žujović, žena vehabije, ispričala u policiji

“Bila sam u Plavu sa sinom i oko 11 i 15 sam vidjela video-poruku na Whatsapp-u, kada sam je otvorila vidjela sam da je Miloš u gradskom autobusu, da pjeva nešto na ruskom jeziku, što ja nisam razumjela, i govori u poruci da ga taj autobus vozi u dženet. Nakon ovog snimka stigle su još dvije video-poruke koje sam otvorila, od kojih sam se iznenadila”. Sadržaj u kojem pominje Izraelce kako ubijaju muslimane i tako dalje”, kaže Dačić

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić otkrio je da je crnogorska policija obavila razgovor sa ženom Miloša Žujovića, koji je izvršio teroristički napad upucavši iz samostrela čuvara izraelske ambasade u Srbiji.

Kako je istakao ministar Dačić, crnogorska policija obavila je razgovor sa suprugom Besom Žujović, rođenom Hadžović.

“Rođena je u Beranama, ona je u braku sa Milošem Žujovićem. Ona je u svojoj izjavi stavila tačku na sva pitanja. Njoj je oduzet telefon, videćemo kada se završi vještačenje da li je tačno sve što je rekla. Ona kaže ovako: “Bila sam u Plavu sa sinom i oko 11 i 15 sam vidjela video-poruku na Whatsapp-u, kada sam je otvorila vidjela sam da je Miloš u gradskom autobusu, da pjeva nešto na ruskom jeziku, što ja nisam razumjela, i govori u poruci da ga taj autobus vozi u dženet. Nakon ovog snimka stigle su još dvije video-poruke koje sam otvorila, od kojih sam se iznenadila”. Sadržaj u kojem pominje Izraelce kako ubijaju muslimane i tako dalje”, kaže Dačić.

Zbog sadržaja poruke se uzbudila i odmah ga je pozvala, ali je ubrzo na televiziji vidjela šta se desilo.

“To je njena izjava. Dakle, ovaj akt je pripreman. Znači, time se definitivno stavlja tačka na te rasprave oko toga šta su bili motivi. Ovdje se jasno vidi da je u pitanju teroristički akt, on se javlja supruzi iz autobusa i kaže da ga ovaj autobus vozi u dženet. To znači, to je kod muslimana raj, time se oprašta od života na neki način… Tamo ga čeka blagostanje. To je na neki način njegov oproštaj”, kazao je Dačić za Pink, prenio je “Blic”.

Foto: MUP Srbije

Idi na VRH
error: Content is protected !!