Ovo je Nenad iz Srbije koji je poginuo u strašnoj nesreći u Bratislavi: Izašao da pomogne kolegi, kamion ga pokosio

Nenad se zaustavio kada je vidio da kamion sa srpskim tablicama stoji u mjestu na auto-putu. Zaustavio se i prišao kolegi smatrajući da mu treba pomoć kako bi zamijenio gumu. Kada su završili, krenuo je da pokupi trokut i tada je, ne zna se uopšte kako, zakoračio na auto-put kada ga je udario kamion makedonskih tablica – potvrdio je za “Kurir” prijatelj stradalog Nenada

Nenad Nikolić (42) iz Banovog polja kod Sremske Mitrovice, poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Bratislavi, kada ga je udario kamion makedonskih tablica, usljed čega je nesrećni čovjek stradao na licu mjesta.

Kako saznaje “Kurir”, do tragedije je došlo kada je Nenad izašao iz kamiona kako bi pomogao kolegi, takođe kamiondžiji.

Nenad se zaustavio kada je vidio da kamion sa srpskim tablicama stoji u mjestu na auto-putu. Zaustavio se i prišao kolegi smatrajući da mu treba pomoć kako bi zamijenio gumu. Kada su završili, krenuo je da pokupi trokut i tada je, ne zna se uopšte kako, zakoračio na auto-put kada ga je udario kamion makedonskih tablica – potvrdio je za “Kurir” prijatelj stradalog Nenada.

Kako kažu, sve se dešavalo u brzini, a svi koji su se našli u ovom momentu na auto-putu nedaleko od Bratislave ostali su zatečeni prizorom.

“Nenadu nije bilo pomoći, stradao je na licu mjesta i bilo je jezivo. Iskreno saučešće njegovoj porodici. Ovo je velika tragedija”, dodao je “Kurirov” sagovornik.

Inače, piše “Kurir”, Nenad je razveden i ima sina, a prijatelji kažu da je njegova porodica skrhana bolom.

“Teško nam je bilo kada je trebalo da javimo njegovima. Ne postoji gori osjećaj, čovjek ode na put i očekuješ da će se vratiti, a njega nema. Tuga”, istakao je Nenadov prijatelj.

Foto: Nenad Nikolić (društvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!