Meldin Drešković: Prija mi informacija da je Murinjo zainteresovan, igrati sa Džekom i Tadićem je san

“Imponuje mi sam pomen, a lično ne bih imao problem jer znam da treba da samo slušam, vrijedno radim i učim. Siguran sam da bih uspio i u tako velikom klubu, jer naučio sam da je potrebno samo da daš sve od sebe i maksimalno profesionalno se odnosiš prema obavezama, klubu, navijačima, saigračima i treneru”, istakao je Drešković.

Žoze Murinjo želi crnogorskog štopera! Mediji u Turskoj i Mađarskoj, objavili su da je stameni Plavljanin Meldin Drešković, interesantan Specijalnom i da će najpopualrniji turski klub, Fenerbahče, uputiti ponudu Debrecinu, za koji nastupa naš reprezenattivac.

Drešković je nako uspjeha sa Jezerom, te titulom sa Suitjeskom došao do reprezentativnog statusa i pojačao je mađarskog prvoligaša, a nakon problema sa povredom ustalio se u startnih 11. Nekoliko puta je bio i igrač utakmice, te član idealnog sastava u šampionatu OTP Bank lige.

CNN za Tursku, “cnnturk.com”, objavio je da je prvi na listi Murinjovih želja stameni, 191 centimetar visoki najbolji štoper mađarske lige.

“Iako se u prelaznom roku pominje dolazak u Fenerbahče brojnih svjetski poznatiih i fudbalskih zvijezda, u prvom planu su drugačiji predlozi. Jedan od tih momaka iz drugog plana interesantan Murinju je Meldin Drešković, 26-godišnji 191 centimetar visoki štoper, kojem uskori ističe ugovor sa Debrecinom. Drešković nije od skora na radaru Odbora za praćenje igrača koji bi lkorisni za ekipu u “žuto-plavom” dresu, a skauti iz Odbora su Dreškovića već preporučili Murinju”, tvrdi CNN.

Tek poslije interesovanja za Dreškovića, CNN javlja u istom tekstu, da bi Murinjo rado vidio u sastavu Šveđanina Viktora Lindelofa, kojeg računa da bi mogao angažovati za 10 miliona eura, ali i fantastičnog Brazilca Kazemira,. koji nije zadovoljan u Mančester junajtedu.

“Na odmoru sam sa porodicom u Kotoru, a bio sam i pred okupljanje za junske reprezentativne utakmice i kasno mi je došao poziv selektora Roberta Prosinečkog. Ne znam ništa zvanično, van sam fudbalskih tokova osim gledanaj sjajnih utakmica na EURO 2024, mada su me zvali prijatelji iz Mađarske, jer su i tamošnji mediji objavili vijest da sam interesantan Murinju”, kaže za “Vijesti” stameni Plavljanin.

On, međutim, ne krije da mu prija i pomen da sarađuje sa Murinjom.

“Naravno da je to san, dijeliti svlačionicu sa takvim fudbalskim zvijezdama kavi su Dušan Tadić, Edin Džeko… A uz to učiti od jednog od najtrofejnijih trenera. Imponuje mi sam pomen, a lično ne bih imao problem jer znam da treba da samo slušam, vrijedno radim i učim. Siguran sam da bih uspio i u tako velikom klubu, jer naučio sam da je potrebno samo da daš sve od sebe i maksimalno profesionalno se odnosiš prema obavezama, klubu, navijačima, saigračima i treneru“, istakao je Drešković.

Prepreke da se dogovore dva kluba, on smatra da i nisu prevelike.

“Ulazim u posljednju godinu ugovora sa Debrecinom, dakle u junu 2025. godine sam slobodan igrač i logično je da će klub, ako iskresne, iskoristi priliku da u svoju korsit realizuje transfer”, zaključio je Drešković, prenose Vijesti.

Foto: Meldin Drešković (Screenshot/Loki TV)

Idi na VRH
error: Content is protected !!