Anela Čekić predsjednica opštine Gusinje

“Svima vama, te građanima Gusinja, želim se zahvaliti na povjerenju i na ukazanom strpljenu, isto tako i građanima naše opštine koji se nalaze u dijaspori. Ovo je prilika da sve nas pozovem na jedinstvo, na to da sve podjele ostavimo iza sebe, te da krenemo u jedan novi period i okrenemo novu stranicu razvoja opštine Gusinje. Da gradimo i razvijamo ono Gusinje koje svi mi pominjeno, to je ono gdje međusobno zajedno dobro živimo, gdje postoji multietnićnost i sve one dobre osobine koje su krasile i krase Gusinje”, kazala je Čekic

Anela Čekić iz DPS-a izabrana je na današnjoj sjednici Skupštine Gusinje za predsjednicu te opštine.

Za nju je glasalo 26 odbornika, protiv su bila četiri, a jedan uzdržan, piše portal rtcg.me.

Nakon izbora i polaganja svečane zakletve, predsjednica opštine se obratila odbornicima i građanima.

“Svima vama, te građanima Gusinja, želim se zahvaliti na povjerenju i na ukazanom strpljenu, isto tako i građanima naše opštine koji se nalaze u dijaspori. Ovo je prilika da sve nas pozovem na jedinstvo, na to da sve podjele ostavimo iza sebe, te da krenemo u jedan novi period i okrenemo novu stranicu razvoja opštine Gusinje. Da gradimo i razvijamo ono Gusinje koje svi mi pominjeno, to je ono gdje međusobno zajedno dobro živimo, gdje postoji multietnićnost i sve one dobre osobine koje su krasile i krase Gusinje”, kazala je Čekic.

Na današnjoj sjednici je usvojen i Predlog o privremenom finansiranju te opštine, navodi Antena M, prenosi portal rtcg.me.

DPS je u Gusinju osvojio devet mandata, Partija za Gusinje šest, Socijaldemokrate četiri, SDP dva, SNP i Bošnjačka stranka po jedan, Demokratski Savez u Crnoj Gori četiri, a DUA-Albanska alijansa tri mandata.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!