Snimak slavne pjevačice koja urla, maše prstom i prijeti na crvenom tepihu svi gledaju zgađeno: “Ponižava ljude koji rade za male pare”

Keli je na snimcima i fotografijama djelovala uznemireno i bijesno. Najprije je potapšala obezbjeđenje, a onda su ušle u diskusiju. Tada je pjevačica pukla – namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi član obezbjeđenja koji je razgovarao sa koleginicom, a Keli je još jednom viknula na ženu

Američka pjevačica, članica proslavljene R&B grupe “Destiny’s child” i glumica Keli Rouland napravila je neprijatnu scenu na stepeništu prestižnog filmskog festivala u Kanu.

Keli Rouland na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu posvađala se s članicom obezbjeđenja. Keli je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju obezbjeđenja popela na vrh stepenica. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. Ali u jednom trenu došlo je do žestoke svađe sa ženom koja je bila njeno obezbjeđenje na festivalu.

Keli je na snimcima i fotografijama djelovala uznemireno i bijesno. Najprije je potapšala obezbjeđenje, a onda su ušle u diskusiju. Tada je pjevačica pukla – namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi član obezbjeđenja koji je razgovarao sa koleginicom, a Keli je još jednom viknula na ženu.

Snimak okršaja proširio sa na društvenim mrežama, a fanovi pjevačice nagađaju da je članica obezbjeđenja stala na njeu haljinu i zbog toga je Keli burno reagovala. Ali šta se tačno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Keli se nije oglasila.

To se sve dogodilo uoči premijere francusko-italijanskog filma “Marcello Mio”.

U komentarima ispod viralnog tvita sa snimkom pisali su da je Keli klasična primjer “razmažene zvijezde koja nije zvijezda”, “Ponižavanje zaposlenih je najbolji pokazatelj ko je ona”, “Došla je da se šepuri u skupocjenoj haljini i da ponižava ljude koji rade za male pare”, “Jadnica”, samo su neki do komentara.

NIJE JOJ PRVI INCIDENT OVE GODINE

Ovo nije njen prvi dramatični incident ove godine u koji je upletena. Dospjela je na naslovnice novina prije dva mjeseca kad je napustila emisiju “Today” jer nije bila zadovoljna garderobom. Keli i njen tim navodno su tražili garderobu na drugom spratu, ali nju je već bila zauzela Dženifer Lopez.

“Keli i njen tim nisu bili srećni. Nije im se svidjela garderoba pa se povukla iz emisije. Ostavila je voditeljku bez glavne gošće tog jutra. Prema izvoru, ekipa emisije ponudila je Rouland nekoliko drugih opcija, ali ih je sve odbila.

Emisija je zapravo ponudila sve opcije, ali oni nisu bili zadovoljni pa su otišli”, rekao je izvor, prenosi zena.blic.rs. Voditeljka Hoda Kot morala je odmah da nađe novog gosta, a srećom Rita Ora uskočila je u posljednjem trenutku.

Foto: Srreenshot

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!