Ljudima nestao pas, dron ga snimio kako juri divljinom sa novim prijateljima: “Ne možemo da vjerujemo” (VIDEO)

Nije poznato kada je tačno nastao snimak, ali na njemu se vidi kako njihov pas ugodno provodi vrijeme s medvjedima. Ne samo to, nego srećno jurca među svojim novim prijateljima, s kojima se u grupi kreće divljinom. Ne djeluje kao da je u opasnosti niti bilo kako ugrožen, već da se među njima osjeća ugodno. Svoj na svome, reklo bi se

Neobična priča proširila se društvenim mrežama poput vihora.

Kako piše NDTV, riječ je o snimku koji je nastao na Kamčatki. Porodica je tražila svog nestalog psa, a pošto potraga nije dala rezultata, iznajmili su dron koji je tragao za njim. Upravo on snimio je neobičan prizor, piše “Jutarnji list”.

Nije poznato kada je tačno nastao snimak, ali na njemu se vidi kako njihov pas ugodno provodi vrijeme s medvjedima. Ne samo to, nego srećno jurca među svojim novim prijateljima, s kojima se u grupi kreće divljinom. Ne djeluje kao da je u opasnosti niti bilo kako ugrožen, već da se među njima osjeća ugodno. Svoj na svome, reklo bi se.

Snimak je samo na Instagram pogledan više od 20 miliona puta, dok je na TikToku i Facebooku takođe veoma popularan.

Nije poznato je li se pas na kraju vratiokoći ili još uvijek uživa u svom divljem i neobuzdanom životu s medvjedima. Premda neki smatraju kako bi im on mogao postati obrok, drugi tvrde da je ovdje riječ jednostavno o tome da se pas vjerovatno sprijateljio s medvjedićima, a njihova majka mu je zbog toga i dopustila da bude s njima.

@diborfulivai

📝 Huskies and Bears are friends #fyp #bears #huskies #animals #didyouknow

♬ son original – Phil Smith – Phil Smith

Idi na VRH
error: Content is protected !!