Strašno ubistvo u BiH, beživotno tijelo žene pronašla ćerka: Dohvatio ju je sjekirom… (VIDEO)

Kako dodaju, prvo je nađeno beživotno tijelo ženske osobe u kući u Gradačcu, a nekoliko sati u Srebreniku je uočen i mrtav muškarac

Beživotno tijelo ženske osobe juče je pronađeno u Gradačcu u BiH, a prema prvim informacijama pretpostavlja se da ju je usmrtio suprug koji je nakon toga počinio samoubistvo u Srebreniku, piše Klix.ba.

Kako dodaju, prvo je nađeno beživotno tijelo ženske osobe u kući u Gradačcu, a nekoliko sati u Srebreniku je uočen i mrtav muškarac.

Prve informacije do kojih je Klix.ba došao iz policijskog izvora kazuju da je riječ o bračnom paru.

MUP TKDana 08.05.2024. godine, oko 19:05 sati, PS Gradačac prijavljeno je od strane A.B. iz Škorića, Gradačac, da je neposredno prije prijave, u kući svoje majke H.M. (1961.) u Gradačcu zatekla njeno beživotno tijelo. Na mjesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave, te obezbjeđuje mjesto događaja.Dolaskom dežurne ekipe SHMP Doma zdravlja Gradačac i ljekara mrtvozornika na licu mjesta konstatovana je smrt H.M.O događaju je obaviještena dežurna tužiteljica KTTK-a, koja je izašla na mjesto događaja, te rukovodi uviđajem, a uviđaj i druge istražne radnje vrše istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a.

Posted by Radio Gradačac on Wednesday, May 8, 2024

Prema navodima izvora Klixa, riječ je o ženi i muškarcu srednje životne dobi koji su živjeli u skladnom braku, a iza sebe su imali djecu iz prvih bračnih zajednica.

Kako je kazala portparol Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić, u srijedu uveče oko 19.05 sati, Policijskoj stanici Gradačac javila se A.B., koja je kazala da je u kući svoje majke H.M. (1961) zatekla njeno beživotno tijelo.

“Na mjesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave te osigurava mjesto događaja. Dolaskom dežurne ekipe Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac i ljekara mrtvozornika na mjestu događaja konstatovana je smrt H.M.”, rekla je Sprečić.

Avaz piše kako je muškarac ženu ubio sjekirom, prenosi “Jutarnji list”.

Foto: Printscreen

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!