Cetinjani Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović sude na Olimpijskim igrama

Nominacija za Olimpijske igre predstavlja krunu karijere Pavićevića i Ražnatovića, koji su do sada sudili 10 velikih takmičenja u seniorskoj konkurenciji – pet svjetskih, četiri evropska i Azijsko prvenstvo

Rukometne sudije Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović po prvi put dijeliće pravdu na Olimpijskim igrama u Parizu i to na turnirima u obje konkurencije na kojima će nastupiti 12 reprezentacija.

Ovaj dvojac sa Cetinja dobio je povjerenje Svjetske rukometne federacije (IHF) i biće jedan od 16 sudijskih parova na najvećem sportskom takmičenju.

Nominacija za Olimpijske igre predstavlja krunu karijere Pavićevića i Ražnatovića, koji su do sada sudili 10 velikih takmičenja u seniorskoj konkurenciji – pet svjetskih, četiri evropska i Azijsko prvenstvo.

Na prethodnom EHF Euro 2024 u Njemačkoj su dijelili pravdu u meču za bronzanu medalju između Švedske i Njemačke, koji je odlučivao i o putniku na Olimpijske igre.

EHF je, prenosi rtcg.me, nedavno saopštio da će Pavićević i Ražnatović suditi i revanš četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Pari Sen Žermena, 2. maja u „Palau Blaugrani“.

Foto: RSCG

Idi na VRH
error: Content is protected !!