Smijeh do suza: 20 osuđenika mjesecima kopali tunel u zatvoru, kada su krenuli u bijeg naglavačke pali u ruke policiji (VIDEO)

Uprkos činjenici da je 30 policajaca bilo nenaoružano, u zvaničnom saopštenju se navodi da je “sve stavljeno pod kontrolu”, a da su trojica zatvorenika lakše povrijeđena kada su pokušali da pobjegnu iz zatvora

Dvadeset zatvorenika koji su pokušali da pobjegnu uhapšeno je nakon “najbaksuznijeg” pokušaja bjekstva ikada i to od strane 30 policajaca.

Grupa zatvorenika iz Venecuele iskopali su tunel za potrebe bjekstva iz zatvora i sve je bilo sjajno po njih do trenutka kada su izašli iz zida shvativši gdje se nalaze.

Naime, oni su usljed loše procjene prokopali izlaz u dijelu gdje se nalazi poligon za vježbanje policije. Navodno, tunel su kopali duže vrijeme.

Uprkos činjenici da je 30 policajaca bilo nenaoružano, u zvaničnom saopštenju se navodi da je “sve stavljeno pod kontrolu”, a da su trojica zatvorenika lakše povrijeđena kada su pokušali da pobjegnu iz zatvora, piše “Blic”.

Na snimku na kojem je zabilježeno neuspješno bjekstvo vidi se kako neki od 20 zatvorenika koji su u njemu učestvovali izlaze iz tunela i to pravo padaju u ruke policije, naglavačke kroz rupu u zidu.

Idi na VRH
error: Content is protected !!