Državljanin Srbije sa saputnicom poginuo u teškoj nesreći u Italiji: „Ferarijem“ se zakucao u ogradu vozeći 200 na sat, auto se prepolovio i zapalio (VIDEO)

“Ferari“ je imao švajcarske registarske odnose, a kasnije je muškarac identifikovan kao H. K, rođen u Srbiji, ali koji živi u Švajcarskoj. U gepeku je pronađena torba sa njegovim dokumentima, a kontaktiran je i brat kako bi se uporedio DNK jer su tijela potpuno ugljenisana“, prenose mediji

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Torino-Milano, prenosi portal Nova.rs, nastradao je srpski državljanin H. K. (41), dok se identitet žene koja je sa njim bila u “ferariju” još uvijek utvrđuje.

Kako prenose italijanski mediji, istražitelji vjeruju da se automobil kretao brzinom od oko 200 kilometara na sat u trenutku kada je udario u zaštitunu ogradu na auto-putu. Od siline udara automobil se prepolovio, i prednji dio u kom su bili srpski državljanin, koji je živio u Švajcarskoj, i njegova saputnica se zapalio, dok je zadnji dio odleteo 50 metara, na drugu stranu.

„Nesreća se dogodila 31. marta oko 12.30 sati. „Ferari“, model GTC4 Luso, trkački automobil koji košta 270.000 eura i dostiže brzinu od 335 kilometara na sat, snažno je udario pri brzini od oko 200 na sat u zaštitnu ogradu i prepolovio se. U nesreći nisu učestvovali drugi automobili“, piše torinocronaca.it.

Na fotografijama sa mjesta nesreće vidi se da su delovi skupocenog auta razbacani duž puta.

“Ferari“ je imao švajcarske registarske odnose, a kasnije je muškarac identifikovan kao H. K, rođen u Srbiji, ali koji živi u Švajcarskoj. U gepeku je pronađena torba sa njegovim dokumentima, a kontaktiran je i brat kako bi se uporedio DNK jer su tijela potpuno ugljenisana“, prenose mediji.

Oni navode da se za sada ne zna koje žena koja je bila sa njim u kolima, osim da nije riječ o njegovoj supruzi.

„Pretpostavlja se da su bili turisti. Za sada se zna da je druga nastradala osoba žena, ali ne njegova supruga koja je u trenutku nesreće bila sa djecom u inostranstvu“, prenose italijanski mediji.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!