Majka Danke Ilić: „Boli me bacanje krivice na mene i supruga, samo da se ovo završi pa ćemo se oglasiti”

„Telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti“, kaže Ivana

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prije tačno sedam dana u Banjskom polju u Boru i dalje traje. Policija neprestano češlja svaki pedalj mjesta na kome je djevojčica poslednji put viđena, a jedan segment istrage usmjeren je i na snimak koji je srpski državljanin usnimio u Beču, a na kome je navodno nestalo dijete. Ivana Ilić, majka nestale djevojčice, prvi put od kada je Danka nestala otkriva za Nova.rs da li je pogledala snimak na kome je navodno djevojčica, ali i koliko je bole medijska nagađanja da iza svega stoji upravo ona.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze.

„Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga“, navodi potištena Ivana.

Ivana nam otkriva šta se krije iza pisanja pojedinih tabloida da je vještačenjem njenog telefona otkriveno da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

„Telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti“, kaže Ivana za Nova.rs.

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dijete, Ivana kaže da jeste.

„Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smijem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete“, navodi majka nestale Danke.

Na pitanje da li se nada da je njeno dijete dobro, Ivana kaže da drugačije neće ni da vjeruje.

„Ne želim na drugu opciju ni da pomislim“, zaključuje Ivana.

Podsjetimo, Danka Ilić, stara nepune dvije godine, nestala je prošle nedjelje sa imanja porodice Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i ćerkicom od nepune dvije, došla na imanje, koje je bilo prilično zapušteno.

U trenutku kada je otišla da sipa vodu dječaku, djevojčica je nestala.

Izvor: Nova.rs

Foto: Društvene mreže/MUP Srbije

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!